Innovatie en Ontwikkeling

‘Zo werken wij’

DPI Academy

Ontwikkeling in kennis en competentie

Op vrijdagen besteden wij samen met ons team aandacht aan onze kennis- en competentie ontwikkeling zodat we de consultants van de toekomst zijn en blijven.

DPI Projecten

Werken aan meerdere projecten tegelijk

Wij werken dagelijks aan de toekomst van meerdere projecten. Wij ontwikkelen sneller door learning by doing. Bovendien geloven wij in motivatie door variatie.

DPI 80:20

: 20% focus op ontwikkeling als professional

Op deze dagen werken we samen met onze collega’s aan onze ontwikkeling in DPI LAB en DPI Academy. Het programma bepalen we samen met ons team.

DPI Samen sterk

Altijd samenwerken met een collega

Samen weten we meer, samen staan we sterker én samen ontwikkelen we sneller. Wij helpen elkaar op projecten het beste resultaat te behalen en ondersteunen daarmee ook onze eigen ontwikkeling.

DPI LAB

Ontwikkeling van diensten en kennis

Vanuit DPI LAB verbeteren we onze dienstverlening van vandaag en ontwikkelen we onze dienstverlening van de toekomst.

DPI KNOBS

Opbouw van onze kennisbank

DPI heeft 9 jaar aan kennis en ervaring vastgelegd in onze centrale database. Wij gebruiken deze kennis om onszelf te ontwikkelen en deze toe te passen bij onze klanten.

DPI ondernemerschap

Delen in succes

We delen als team mee in onze winst.  Onze medewerkers mogen ingroeien als mede-eigenaar van het bedrijf én we belonen elkaar wanneer wij onze persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen behalen.

DPI Schaap met 5 poten

waarde toevoegen vanuit jouw competenties

Wij zijn onderdeel van een specifiek gekozen team op basis van onze toegevoegde waardes. De competenties van alle teamleden samen zijn een strategische aansluiting op de klantvraag.

DPI STIP

Bepalen van onze lange termijn ontwikkelingen

Schitterende Toekomst In Perspectief ofwel STIP. In onze STIP bepalen we individueel welke kant we op ontwikkelen. Waar sta jij als professional over 3 jaar?